keskiviikko 22. elokuuta 2012

MATKARATSASTUKSEN STARTTIKURSSI 16.09.2012

Kiikoisten Ratsastajat (KiiRa) ry järjestää matkaratsastuksen starttikurssin/sääntökoulutuksen sunnuntaina 16.09.2012 klo.12 alkaen Kiikoisissa. Kurssipaikkana toimii Kiikoisten Seurantalo osoitteessa  Kiikoistentie 47, 38360 Kiikoinen.

Mitä on matkaratsastus? Millainen hevonen? Voinko minä osallistua? Miten valmentaudun? Mitä kilpailemiseen vaaditaan? Kuinka ratsukkoa huolletaan? Miten kilpailuissa toimitaan? Olen jo aloittanut kilpailemisen, miten etenen? Näihin kaikkiin kysymyksiin saat vastauksen Nina Mickelssonilta starttikurssin aikana.

Starttikurssi tarjoaa monipuolisen tietopaketin kaikille lajista kiinnostuneille ja sitä harrastaville. Kurssi on tarkoitettu sekä junioreille, että senioreille, sekä ratsastajille, että huoltojoukoille, hevosen omistajille ja kilpailujen toimihenkilöille.

Kurssi kestää noin 3-4 tuntia, ja sen hinta on 10€, KiiRan jäsenille kurssi on ilmainen (hinta sisältää väliaika kahvin). Seuran jäseneksi voi liittyä myös kurssin yhteydessä. Ilmoittautumiset kurssille ke 12.09.2012 mennessä KiiRan sähköpostiin: kiikoistenratsastajat@gmail.com. Kurssin päätteeksi on mahdollisuus suorittaa aluelupakoe. Lisätiedot : Eeva Venesmäki, 044-3626615, tai KiiRan sähköposti.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti