maanantai 27. elokuuta 2012

KISAVIIKONLOPPU 25.-26.8.2012

Kiikoisten Ratsastajien kisaviikonloppu on nyt saatu päätösen tältä vuodelta. Viikonlopuna aikana kilpailtiin sekä koulu-, että esteratsastuksen merkeissä upessa aurinkoisessa säässä Valkaman kentällä Kiikoisissa.

Kilpailut aloitettiin lauantaina koululuokilla, ja samalla ratkottiin myös Kiikoisten Ratsastajien seurakoulumestaruudet luokassa 2 Helppo C:1 2000. Seuran juniorikoulumestaruuden voitti Moona Mattila ja Ollies Cappuccino. Seuran seniorikoulumestaruuden voitti Mari Setälä ja Siro-Netti. Onnittelut!

Kilpailuja jatkettiin sunnuntaina, jolloin vuorossa olivat esteluokat. Samalla ratkottiin Kiikoisten Ratsastajien seuraestemestaruudet. Luokassa 40-50cm seuran junioriestemestaruuden pokkasi Janina Koivisto ja Annalan Eetu. Luokassa 60-70cm seuran senioriestemestaruuden voitti Essi Korpela ja Roikale. Onnittelut!

Tarkemmat tulokset mol. kilpailuista on nähtävissä blogin "tuloksia, kuvia ym" sivulla. Kuviakin tulossa myöhemmässä vaiheessa...

Suuri kiitos koko seuran puolesta onnistuneesta kisaviikonlopusta talkoolaisille, kilpailijoille, huoltojoukoille, yleisölle, tuomareille sekä sponsoreille ja muulla tavalla mukanaolleille! Erityiskiitos vielä Valkaman perheelle onnistuneista kisoista ja upeista puitteista!

Muistakaa, että lokakuussa jatketaan kisailua matkaratsastuksen seurakilpailuiden merkeissä! Kilpailukutsu luettavissa alta. Kaikki innolla mukaan myös sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti