torstai 23. tammikuuta 2014

Kevätkokous

Kevätkokous pidetään 27.3 kello 19 Kiikoisten Op:lla. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita!

Retki

Teemme alkukesästä retken Ypäjälle Finnderbyyn. Ajankohta ja tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Lisää voi lukea: http://www.hevosopisto.fi/fin/ajankohtaista/finnderby/

T-paidat

Seuralla on myynnissä Kiiran logolla varustettuja t-paitoja. Yksi paita maksaa 12€ ja kaksi paitaa 20€, lasten ja aikuisten kokoja!

Kilpailuluvat vuodelle 2014

Alue- ja kansallisen kilpailuluvat pitää maksaa viimeistään 2.2. Kilpailulupaa voi anoa seuralta. Lupa maksetaan itse, mutta seura maksaa luvan kun on startannut yhden alue tai kansallisen luokan todistetusti, kun tulos näkyy Kipassa. Tilitiedot ja todisteen suorituksesta voi toimittaa Kiiran sähköpostiin, kiikoistenratsastajat@gmail.com
Muistathan käydä sääntökoulutuksen!

maanantai 13. tammikuuta 2014

HUOM!

Vuoden 2014 jäsenkortit postitetaan Liitosta perinteisesti Hippos-lehti nro 2:sen mukana maaliskuun puolivälissä täysijäsenille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa alkuvuodesta. Vielä ehtii liittyä seuraan, ja saada korttinsa ajoissa kotiin.

Ratsastusseurojen jäsenillä on helmikuun loppuun mennessä mahdollisuus lunastaa Hevosurheilu-lehden vuosikerta huippuedulliseen hintaan; 98 euroa keskiviikon ja perjantain numerot tai 61 euroa pelkät perjantainumerot! Tilaukset puh. 020 760 500 tai
tilaukset@hevosurheilu.fi.

Hippos 2/2014-lehden välistä löytyy kutsukortti Tampereen Hevoset 2014-messuille. Kutsu oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn messuille, joten ota kutsu talteen ja säilytä se huolella. Lisätietoja messuista:
www.hevosmessut.fi.